YVENCA TINDAL

Leuk dat jij mij beter wilt leren kennen!  Ik ben Yvenca Tindal, 25 jaar en het gezicht achter Yvenca Tindal interieur en architectuur.

Als gedreven interieurontwerper/architect met veel passie voor dit vak creëer ik graag unieke interieurs waarbij de eindgebruiker centraal staat. Na 2 studies succesvol afgerond te hebben ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam voor de particuliere en zakelijke markt.

Benieuwd naar wat mij inspireert, mijn loopbaan en de afgeronde studies lees dan snel verder en bekijk mijn portfolio.

‘ Na mijn middelbare school begon mijn zoektocht naar ‘wat ik later wilde worden’. Ik weet nog als de dag van gister dan ik het Hout en Meubileringscollege binnenliep en de vraag ‘wat wil ik nu precies?’ direct plaats maakte voor een passie. Onbewust was ik altijd al bezig met dit vak. Mijn kamer werd ieder half jaar weer opnieuw ingedeeld en als ik een gebouw binnen liep bekeek en beoordeelde ik direct het interieur ongeacht met wat voor doel ik daar naartoe ging. Na het Hout en Meubilerings college wilde ik meer. Ik ben verhuist naar Mechelen in België en heb daar een professionele Bachelor interieur en architectuur gevolgd en afgerond. Gedurende deze opleiding heb ik mijzelf ontwikkeld als interieurontwerper en ontdekt waar ik voor sta.’

Functionaliteit, esthetica en toepassing van consequente detaillering vormen samen de basis voor en ontwerp dat voldoet aan de wensen en gebruiksdoelstellingen.

Locatie

Kantoor in Heerjansdam  
Afspraak op locatie

Openingstijden

09:00u   –   20:00u 
maandag – zaterdag

Contact

+31(0)636188169 
info@yvencatindal-interieur.nl